top of page
חיפוש


ממתיקים מלאכותיים
תחליף סוכר הוא תוסף מזון שטעמו מתוק אך כמות האנרגיה שבו קטנה מזו של סוכר. חלק מתחליפי הסוכר הינם טבעיים ואחרים הם מלאכותיים. קיימים 2...


חג עצמאות שמח
חג עצמאות שמח!! אז... איך עוברים את החג בכיף ובלי לעלות במשקל? כמה טיפים: 1) כארוחה מחוץ לבית מומלץ להתרכז בחלבונים וירק בלבד- גם אם...


קינואה
קינואה גם הופכת להיות חברה טובה. גם לה יצא שם של אוכל לציפורים או בעלת טעם מריר. גם כאן זו רק סטיגמה. גם קינואה אפשר לאכול מתוק או מלוח....


אמרנט
אמרנט הוא סופר חלבון, יותר מכל דגן אחר ו-ללא גלוטן. עשיר מאוד בסידן, מגנזיום, סיבים וברזל. עשיר ברוב וויטמיני B. מחזק את העצמות בגלל...


קטניות
משפחת הקטניות שייכת לקבוצת הפחמימות ונחשבת למזון בריאות בשל יתרונות תזונתיים בולטים: 1.הקטניות דלות בשומן ועשירות יותר בחלבון ביחס...


כוסמת-קוסמת המטבח
הכוסמת היא צמח עשבוני חד-שנתי שמקורו במזרח אסיה, ממשפחת הארכוביתיים שזרעיו משמשים לאכילה. מבחינה בוטנית, הוא אינו נמנה עם הדגנים. הכוסמת...


גלוטן
אז מהו גלוטן?? גלוטן הוא חלבון המהווה כ 90 אחוז מכלל החלבון שבגרגירי החיטה. הוא בעצם מחבר את מרכיבי הקמח יחד ומאפשר את הפיכתם לבצק. ...
bottom of page