אז למה חריף אתם שואלים...??
- מור שבת בצלאל
- 4 בנוב׳ 2017
- זמן קריאה 1 דקות
עודכן: 23 באפר׳ 2020
חריף!!! אכילת חריף מגבירה את תחושת השובע, מקטינה את הכמות הנדרשת בארוחה- גם אם הרעב גדול!! מה עוד... אכילת חריף מגדילה את כמות האנרגיה שאנחנו מוציאים ואת חימצון רקמת השומן, מה שעוזר בתהליך הפחתת השומן בגוף.
מתכון לדוגמא:
מרכיבים:
10 פלפלי צילי ירוקים או אדומים 8 שיני שום מלח גס ופלפל שחור- מעט כפית שטוחה של כמון 2 צרורות כוסברה חצי כוס שמן זית
אופן ההכנה:
לטחון הכל בבלנד....
מומלץ בחום!!!

Comentários